2016. február 21., vasárnap

EverydayMe- Kedvenc oldalam

Sziasztok


Szeretnék egy új rovatot bevezetni, ahol megmutatom a kedvenc oldalaimat, amiket érdemes szerintem böngészni.

Ha eddig még nem ismernétek ezt az oldalt akkor kattintsatok és nézzetek szét, szerintem kötelező háziasszonyok számára, számtalan jó lehetőséget kínál és jó cikkeket!


Az EverydayMe egy online felület, amelyet a Procter&Gamble hozott létre. Ez a vállalat immáron 175 éve jutttja el a fogyasztókhoz jobbnál-jobb márkatermékeit szerte a világon, ezzel is különlegesebbé téve és megkönyítve az emberek életét és mindennapjait.


Miért is szeretem ezt az oldalt? 

- Mert lehet termékmintákat rendelni ingyen és így szuper termékeket próbálhatunk ki!

- Vásárolj okosan, számtalan termékről olvashatjuk el vagy írhatjuk meg a saját véleményünket, nagyon szeretek vásárlás előtt olvasgatni termékekről mielőtt megveszem és nem csak szépségápolási termékeknél hanem egy új mosóporról is szívesen olvasgatok! 

- Nemrég indult a Márkaguruk Klubja, érdemes csatlakozni, mert ha szerencsés vagy és bekerülsz a kiválasztottak közé akkor tesztelheted az éppen aktuális terméket! 

- Emellett számtalan jó rovatot találunk az oldalon, recepteket, horoszkópot, videókat, DIY ötleteket, nyereményjátékokat és remek háztartási tippeket és trükköket, de a divatról és szépségápolással kapcsolatban is sokat olvashatunk. 


Ti ismeritek ezt az oldalt?