2014. november 28., péntek

Alverde újdonságok!

  Az Alverde idén ünnepli 25 éves évfordulóját, ráadásul korábban kétszer is elnyerte a Superbrands díjat.

Az Alverde a DM saját natúr kozmetikum vonala.
Az  Alverde termékek nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket, szintetikus illatanyagokat, színezékeket és főként növényi eredetű összetevőkből állnak. Az Alverde smink, bőrápoló, testápoló, hajápoló és babaápoló szereket is gyárt.


Nézzük az új termékeket: 

Alverde mineral face primer


A fényvisszaverő pigmenteket tartalmazó könnyű textúra elfedi a kisebb bőrhibákat és természetesen üdévé varázsolja az arcszínt. Használat: Vidd fel az alapozó alá, de akár önmagában is használhatod. Minden bőrtípusra alkalmas. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószereket

alverde alapozó pure teint 20


A könnyű textúra természetes bőrszínt kölcsönöz. Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó sárgabarackmag olaj kényezteti a bőrt. Használat: Néhány cseppet oszlass el egyenletesen a bőrön. Használat előtt felrázandó! Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert

alverde arcpirosító csillámló


Bio makadámdió- és bio olívaolajat tartalmaz. A színintenzitást a felvitt mennyiségtől függően a halványtól egészen az intenzív árnyalatokig variálhatod.

alverde szemhéjtus gél 20 barna


Tartós, gél-textúrájú szemhéjtus, használata egyszerű és kényelmes! Száradás után hosszantartó hatás anélkül, hogy széttöredezne.

alverde make up korrektor stift

Eltávolítja a sminkhibákat, a szempillafestéket, szemhéjfestéket vagy ajakrúzst. A betét szükség esetén kicserélhető, a stift 3 pótbetétet tartalmaz.

Nem sok alverde terméket próbáltam eddig, de ezeket szívesen kipróbálnám. Eddig még nem csalódtam bennük. Sajnos a közelbe nincs DM, így ritkán látom csak a termékeiket. 

Ti szeretitek az Alverde termékeket? Van kedvenc terméketek?