2014. április 1., kedd

Kedvenc recept oldalam!

Sziasztok!


Pontosan nem tudom, hogy mikor találtam rá a Nosalty weboldalra, de számomra nagy áttörés volt. :) Viccesen hangzik, tudom, de én nagyon boldog voltam, amikor feledzetem ezt az idényes oldalt, azóta el is van mentve a kedvenc oldalaim közé. Kezdő háziasszony vagyok :) és szeretek újdonságokat főzni. Hogy mit is értek ezalatt, tehát hogy olyan étel kerüljön az asztalra, amit eddig anyukám még nem főzött. :) Imádom anyukám főztjét, hisz az övé a legjobb, de szeretek valami mást csinálni, szerencsére a vőlegényem és anyukám is díjazza ezt az ötletet. Eddig még jól sültek el ezek a dolgok remélem továbbra is így lesz. Általában csak hétvégén főzök, mert hétköznap anyukám főz én max hétköznap vacsit dobok össze, de hétvégén, ha nem dolgozom, akkor szeretek a konyhában kísérletezni és van olyan étel, amit azóta többször is elkészítettem. Ami egy kezdő háziasszonynak nagy öröm, hogy megkérdezik, hogy mikor csinálsz újra ezt és ezt, mert a múltkor is nagyon finom volt.
De hogy miért is szeretem ezt a weboldalt?

- Mi van a hűtőben alkalmazás: Mi van a hűtőben?
Egyszerűen remek, csak be kell írni, hogy milyen alapanyagok, találhatóak otthon és még azt is megszabhatjuk, hogy milyen alapanyag(ok) ne legyenek benne, kattintás és már ki is dobja a recepteket :)

- Kategóriára való lebontás: Kategóriák
Szintén imádom, hihetetlenül imádom :) mostanában legtöbbször a kalória, azon belül az alacsony kalória tartalmú étel recepteket nézegetem :) jön a bikini szezon :D

- Saját receptkönyv létrehozása:
Ha regisztrálsz a honlapjukra, akkor elmentheted a recepteket a saját receptkönyvedben, így bármikor újra megnézheted.

- Praktikák: Top praktikák
Na, itt minden megtalálható, ami egy kezdő háziasszonynak kötelező, de nem árt azoknak is beleolvasgatni, akik már-már profik :)

- Kalória és tápanyagtartalom: 
Az adott fogás kalóriaértékét illetve sok más egyéb hasznos dolgot meg tudhatunk, ami például fontos, aki diétázik/fogyókúrázik. De meg tudjuk nézni a zsír, fehérje, szénhidrát tartalmát is az adott ételnek. 

Nosalty facebook oldalukat is követem, ahol szintén rengeteg jó ötlettel találkozhatunk és nyereményjátékokkal is. Nem utolsó sorban még webshop is található az oldalukon. 
Szeretem böngészni ezt az oldalt, sok jó receptet találtam már és sikert is aratok velük, aminek persze nagyon örülök, meg amikor a vőlegényem megkérdezni, hogy ilyet mikor csinálsz, megint mert nagyon finom volt. :)
 Szerintem kezdő háziasszonyoknak kötelező! :)


Nektek van kedvenc recept oldalatok vagy recept könyvetek?