2014. március 31., hétfő

Első gél lakkozásom :)

Sziasztok!


Nagyon szerencsés vagyok, mert az egyik szalon, ami a kis városunkban működik nőnap alkalmából indított egy játékot, ahol én lettem a szerencsés nyertes. Nyereményem egy gél lakkozás volt. Elég régóta ki szerettem volna próbálni, hogy milyen, mivel az én körmömön sajnos semmilyen körömlakk nem marad a helyén. Nagyon boldog voltam, ráadásul egy régi kedves barátnőmé a szalon, úgy hogy tudtam, hogy jó hangulatban fog eltelni a géllakkozás. Szerintem nem kell részletezni, hogy mi is az a géllak lényegében a körömlakk és a zselé egyvelege :) ( ez egy szép megfogalmazás)

De lássuk az elkészült művet :)


Nagyon szép és igényes lett, örülök, hogy szépek lettek a körmeim. Nagyon szeretem festegetni a körmeimet, de nincs az a körömlakk, ami kibírná az én körmeimen. :)

Még egyszer nagyon szépen köszönöm! Most már több mint két hetesek  körmeim, de még így is vállalhatóak, hamarosan újra megyek, ha kíváncsiak vagytok rá arról is hozok egy posztot!

A szalon facebook oldala: Beauty Line Szépség Stúdió

Érdemes ellátogatni Nórihoz, hisz kozmetikus, kéz- és lábápoló, műkörömépítő. De a képek a munkáiról helyettem is beszélnek. :) 
De találhattok a szalonról is képeket, ami nagyon hangulatos és bájos, öröm volt eltölteni ott az időt! Hamarosan újra megyek. :)